Vragen

Minions Winactie

Wat is de Venz Minions Winactie en hoe zit de actie in elkaar?
Zie Actievoorwaarden.

Vind de Gouden Dukaat & Win!

Wat is de looptijd van de actie?
De actieverpakkingen zullen vanaf ca. week 43 tot ca. week 52 in 2014 in de supermarkt te vinden zijn. De Gouden Dukaten kunnen opgestuurd worden tot 1 oktober 2015.

Hoe kan ik een actieverpakking herkennen?
De actieverpakkingen van Venz ‘Vind de Gouden Dukaat & Win!’ zijn te herkennen aan de goudkleurige bovenkant. Aan de voorkant van de verpakking staat een piratenschip. In deze actieverpakking zitten ‘piraten’-funnies en eventueel een Gouden Dukaat.

In welke verpakkingen van Venz kan een Gouden Dukaat verstopt zitten?
In de actieverpakkingen Venz 400 gram hagelslag varianten: Melk, Puur en Kwinkslag

Hoe ziet de Gouden Dukaat eruit?
De Gouden Dukaat is een eetbare, goudkleurige funnie gemaakt van chocolade in de vorm van een dukaat (munt). We raden je echter aan de Gouden Dukaat niet op te eten, maar op te sturen naar Venz (samen met de lege verpakking), want dan win je een schatkist vol spellen!

Ik heb een Gouden Dukaat gevonden!
Dat is goed nieuws! Ter controle vragen we je om de Gouden Dukaat en de verpakking op te sturen naar Venz. Vergeet niet je adres mee te sturen.

Hoe worden de prijswinnaars op de hoogte gesteld?
Prijswinnaars krijgen de prijs toegestuurd (binnen 2 weken) op het opgegeven adres zodra ze de Gouden Dukaat met de lege verpakking hebben opgestuurd.

Waar zijn de actieverpakkingen te koop?
Je kunt de actieverpakkingen kopen in de supermarkt (vrijwel elke supermarkt). Mocht jouw supermarkt geen actieverpakking (meer) hebben, kun je het in een willekeurige andere supermarkt proberen. We kunnen helaas geen garantie geven dat een bepaalde supermarkt de actieverpakkingen op voorraad heeft.

Waar kan ik de actievoorwaarden vinden?
De actievoorwaarden kun je hier lezen.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan hier om je vraag te stellen.

Algemeen

Is dit een veilige omgeving?
Op de website worden kinderen niet bloot gesteld aan gewelddadige of anderszins kind onvriendelijke uitingen. Inzendingen die op welke manier aanstootgevend zouden kunnen zijn kunnen op de site zelf door bezoekers verwijderd worden. Tevens wordt er toezicht gehouden op de inzendingen en filters toegepast om dit risico tot een minimum te beperken. Verder kun je via links niet makkelijk verdwalen naar kind onvriendelijke sites. Ten slotte staan op venz.nl geen chat boxen of andere dingen die kind onvriendelijk kunnen zijn.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Zie algemene voorwaarden en privacy statement. De persoonsgevens zullen alleen door Venz en haar partner gebruikt worden om je te informeren over acties.

Heeft Venz proefpakketjes met Venz-producten?
Venz kan aanvragen voor proefpakketjes helaas niet honoreren, doordat hieraan te hoge kosten zijn verbonden.

Zijn er artikelen van Venz verkrijgbaar, zoals pennen, stickers, posters?
Nee, helaas zijn er geen promotieartikelen van Venz verkrijgbaar.

Is een rondleiding in de fabriek van Venz mogelijk?
Helaas is een rondleiding in de fabriek niet mogelijk. Dit is besloten uit hygiëneoverwegingen en vanwege veiligheidsaspecten.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Zie het privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden. Deze kunnen ingezien worden door te klikken op voorwaarden onderaan deze pagina.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Zie Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid. De persoonsgevens zullen alleen door Venz en haar partner gebruikt worden om je te informeren over acties.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan hier om je vraag te stellen.